Weg Specials

Maatwerk

Voor het vervoer van uw waardevolle en/of onvervangbare zendingen leveren wij maatwerk. Met speciaal hiervoor ingerichte bestelwagens en trucks, bestuurd door gescreende en uitstekend opgeleide chauffeurs. U heeft hierbij de keuze uit negen Special Services, afhankelijk van wat u wilt laten vervoeren en/of tijdelijk opslaan in ons beveiligde en geconditioneerde warehouse.

Wereldwijd

Ons gespecialiseerde wegtransport van bijzondere goederen heeft geleid tot een ruime en gevarieerde klantenkring. Klimaatgevoelige farmaceutische producten, hightech apparatuur, instrumenten en elektronica, special spareparts: wij zorgen ervoor dat uw kostbare zending veilig en in topconditie wordt afgeleverd, op de afgesproken tijd. Door onze Weg Specials naadloos te laten aansluiten op onze Lucht Specials, verzorgen wij uw zendingen wereldwijd volgens een sluitende planning.

Van a tot z beveiligd

Uiteraard wordt elk transport van uw zendingen van a tot z beveiligd en gemonitord, desgewenst tot en met inhouse aflevering. Klimaat- en temperatuurgevoelige producten vervoeren wij in een constante, geconditioneerde omgeving. Vanuit onze Control Tower houden wij 24/7 zicht op elke zending, desgewenst vergezeld door een escorte of volgauto. Volgens Line Risk Assessment kiezen onze chauffeurs de veiligste route, gebaseerd op een realtime risicoanalyse. Is er ergens sprake van geregistreerde diefstal of roof, dan mijden onze chauffeurs die locatie. Uiteraard beschikken wij over alle vereiste certificeringen, zoals TAPA, FSR-A en TSR level 1, 2 & 3.

Pharma logistics

Klimatologisch gemonitord. Met Pharma of Healthcare logistics staan wij er borg voor dat uw farmaceutische producten onder de vereiste klimatologische omstandigheden worden vervoerd en op tijd worden afgeleverd, waar u maar wilt. Dankzij onze sluitende planning, geconditioneerd warehouse en transport en monitoring rond de klok.

Lees meer

Spareparts logistics (SPL)

Zodra u waar ook ter wereld met spoed een kritisch onderdeel wilt bezorgen, kunt u op ons rekenen voor een snelle en veilige aflevering. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365/366 dagen per jaar.

Lees meer

TAPA logistics

Voor de opslag en het vervoer van waardevolle goederen nemen wij u met TAPA logistics / High Value graag alle zorg uit handen. Met eigen, beveiligde warehousing en volledig gemonitord transport over de weg en door de lucht.

Lees meer

Airfreight logistics

Met onze Lucht Specials bieden wij u diverse services voor snelle en veilige aflevering van uw AirCargo-goederen, waar ook ter wereld. Met de meest geschikte vluchten, inclusief afhandeling en gemonitord transport naar en van de luchthavens

Lees meer

Express logistics

Voor tijd- en productkritische zendingen binnen Nederland en door heel Europa bieden wij onze fijnmazige Express service. Met betrokken, vakkundige chauffeurs en voor elk product het optimale voertuig voor maximale efficiency.

Lees meer

White Gloves logistics

Inhouse aflevering. Naast hoogwaardig, beveiligd transport van gevoelige, waardevolle apparatuur, instrumenten en elektronica kunt u ook kiezen voor inhouse aflevering: zekerheid van door-to-floor met White Gloves Delivery service. Met vakkundige begeleiding door onze ervaren medewerkers.

Lees meer

Road logistics

De Jong Special Services heeft zich gespecialiseerd in temperatuurgecontroleerd en geconditioneerd transport over de weg, Road Temp Control logistics. Hierbij profiteert u van onze ruime kennis en ervaring, opgedaan met onder meer het hoogwaardig transport van farmaceutische producten.

Lees meer

Medical Devices logistics

Met Specialist Healthcare logistics verzorgen wij zendingen van kwetsbare en kostbare medische instrumenten en apparatuur over de hele wereld. In speciaal ingerichte voertuigen en met hiervoor getrainde en gescreende chauffeurs. Bij luchtvracht begeleidt een koerier desgewenst het gehele traject.

Lees meer