Onze services

Uw logistieke uitdaging, onze specialiteit

Hoogwaardige opslag en transport van kwetsbare, waardevolle of unieke goederen is niet iets wat je er als logistiek dienstverlener zomaar even bij doet. Daarom kiezen steeds meer klanten bewust voor De Jong Special Services. Als specialist in beveiligd en geconditioneerd vervoer over de weg en door de lucht, met eigen beveiligd warehouse, is uw kostbare lading bij ons in vertrouwde handen.

 

Voor onze klanten vervoeren wij hightech apparatuur en elektronica, farmaceutische producten, medical devices, speciale spareparts en nog veel meer. Desgewenst met inhouse aflevering, of we begeleiden demontage en installatie op locatie. Onze betrokken medewerkers zijn gescreend en uitstekend opgeleid en wij beschikken over alle vereiste certificeringen. Dankzij ons moderne, uitstekend onderhouden wagenpark worden uw goederen optimaal geconditioneerd en gemonitord, van opslag tot aflevering.

Offerte aanvragen

Pharma logistics

Temperatuur gecontroleerd. Met Pharma of Healthcare logistics staan wij er borg voor dat uw farmaceutische producten onder de vereiste Temperatuur gecontroleerde omstandigheden worden vervoerd en op tijd worden afgeleverd, waar u maar wilt. Dankzij onze sluitende planning, geconditioneerd warehouse en transport en monitoring rond de klok.

Lees meer

Spareparts logistics (SPL)

Zodra u waar ook ter wereld met spoed een kritisch onderdeel wilt bezorgen, kunt u op ons rekenen voor een snelle en veilige aflevering. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365/366 dagen per jaar.

Lees meer

TAPA logistics

Wij verzorgen TAPA gecertificeerd opslag en vervoer van waardevolle en diefstalgevoelige goederen. Bijvoorbeeld elektronicaproducten, maar ook medicijnen of andere high-tech producten. Dit met eigen, beveiligde warehousing en volledig gemonitord transport over de weg en door de lucht.

Lees meer

Airfreight

Met onze airferight services bieden wij u diverse services voor snelle en veilige aflevering van uw AirCargo-goederen, waar ook ter wereld. Van een On-Board koerier tot en met een speciaal gekoelde zending. Voor optimale controle over uw zending bent u bij ons aan het goede adres.

Lees meer

Express logistics

Voor tijd- en productkritische zendingen binnen Nederland en door heel Europa bieden wij onze fijnmazige Express service. Met betrokken, vakkundige chauffeurs en voor elk product het optimale voertuig voor maximale efficiency. De Jong biedt veel gespecialiseerde services, ook in combinatie met Economic Express Service

Lees meer

White Gloves logistics

Inhouse aflevering. Naast hoogwaardig, beveiligd transport van gevoelige, waardevolle apparatuur, instrumenten en elektronica kunt u ook kiezen voor inhouse aflevering: zekerheid van door-to-floor met White Gloves Delivery service. Met vakkundige begeleiding door onze ervaren medewerkers.

Lees meer

Warehousing

Net als tijdens het transport, bent u met onze Special warehousing verzekerd van optimaal beveiligde en geconditioneerde opslag van uw waardevolle goederen. Met groothandelsvergunningen en de vereiste certificeringen voor onder andere geneesmiddelen, grondstoffen (API’s), Medical Devices en luchtvracht.

Lees meer

Roadfreight

Of het nu gaat om temperatuur gecontroleerd en geconditioneerd transport, general cargo of speciale zendingen over de weg, Met onze roadfreight services bieden we voor u de toegevoegde waarde. Hierbij profiteert u van onze ruime kennis en ervaring, opgedaan met onder meer het hoogwaardig transport van farmaceutische producten.

Lees meer

Medical Devices logistics

Met Specialist Healthcare logistics verzorgen wij zendingen van kwetsbare en kostbare medische instrumenten en apparatuur over de hele wereld. In speciaal ingerichte voertuigen en met hiervoor getrainde en gescreende chauffeurs. Bij luchtvracht begeleidt een koerier desgewenst het gehele traject.

Lees meer
Goederen vervoerd

+
212000

Goederen vervoerd

Medewerkers in dienst

+
90

Medewerkers in dienst

Vrachtwagens en bussen

+
50

Vrachtwagens en bussen

Jaren ervaring

+
30

Jaren ervaring

Frankweg 20

2153 PD Nieuw Vennep

Netherlands

+31 (0)252 221 819

sales@dejongspecialservices.nl

Waarmee kunnen wij helpen?

Naam(Vereist)